top of page

Hier begint jouw zwangerschap, geboorte en babyperiode vol liefde en vertrouwen

Welkom bij Births And Beezzz

Wat leuk dat jullie mij hebben gevonden. Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Een nieuwe fase in jullie leven is aangebroken, een bijzondere tijd waarin veel op je af kan komen. HypnoBirthing Enschede draagt bij aan een goede voorbereiding, zodat jullie met een positief gevoel terug kunnen kijken op de geboorte: een zachte, kalme en liefdevolle geboorte van jullie baby. Een prachtige start voor jullie als gezin! 

Meer informatie
transparant png.png
Home copy: Welkom
344c3b58-e10a-4835-9391-5b246d4fb063.jpg

Over mij

Marice Bisschop - Docent

Mijn naam is Marice, moeder en Toegepast Psycholoog. Met enorm veel passie en enthousiasme heb ik Births And Beezzz opgericht. 

Met Births And Beezzz kun je er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent tijdens je zwangerschap, de geboorte en de eerste levensjaren van jullie kindje(s). Ik benader de geboorte op een holistische manier en ik voel me vereerd dat ik mijn expertise kan delen met ouders (to be) in Enschede en omgeving. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op!

Meer informatie
Home copy: Over mij

'When you change the way you view birth, the way you birth will change"

- Marie Mongan, grondlegster HypnoBirthing® the Mongan Method

Home copy: Citaat
43b28154-4e9d-4a8f-a1ae-070c61922a07_edited.jpg

Aanbod

Ik bied jou en je partner zorg, begrip, informatie en ondersteuning voor en na de geboorte. Tijdens onze eerste ontmoeting kan ik mijn pakketten afstemmen op jouw behoeften. Neem gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie.

Home copy: Diensten

Cursussen

ad81a8de-7375-4b00-bf22-de9fd923dc6a_edited.jpg

HypnoBirthing®

  • Groepscursus 

  • Privécursus

  • Opfriscursus

Meer informatie

Online programma's

5a4a93ca-f6ca-482e-872a-ac2a0c50fa5d_edited.jpg

Informatief en begaan

Vind je een online cursus fijner of meer praktisch? Ook dit is mogelijk bij Births And Beezzz. Klik hier voor meer info.

Meer informatie

Postpartum ondersteuning

15db69c5-aadf-4cfe-9d2c-a0d1ddf1d2e3_edited.jpg

Ik help je graag

Op elk moment geef ik jou de volledige zorg en aandacht die je verdient. Door Postpartum ondersteuning aan te bieden, is het mijn doel om stress te verminderen, zodat je aandacht kunt besteden aan je lichaam en je baby.

Meer informatie
A pregnant woman in a birthing pool during a natural home birth_edited.jpg

Verhuur

  • Bevalbaden

  • Toebehoren

Sleeping Baby_edited.jpg

Coming soon

Babyslaapconsulent 0-4 jaar i.o.

Home copy: Diensten
6d4a5b6b-b25c-46de-9108-b0f96e5ac26e.jpg

Mijn verhaal

Op 23 maart 2019 ben ik voor het eerst moeder geworden van ons dochtertje, Mae-Rose. Tijdens mijn zwangerschap heb ik zelf een HypnoBirthing cursus gevolgd en het heeft mijn hele kijk op de geboorte veranderd. Ik had een enorme angst voor de bevalling, omdat er in het verleden een gynaecoloog is geweest die had gezegd dat ik niet vaginaal kon bevallen in verband met een te smal bekken. Tel daar een traumatische ervaring met het plaatsen van een spiraal bij op en daar was mijn angst.


De cursus heeft mijn hele kijk op de geboorte veranderd, zonder (onrealistische) verwachtingen te creëren. De hoeveelheid aan informatie, de ontspanningstechnieken, de ademhalingsoefeningen en de positieve mindset heeft er voor gezorgd dat ik met enorm veel zin en vertrouwen uitkeek naar de geboorte. 

Ik ben uiteindelijk thuis bevallen, in bad: mijn droombevalling. Een hands off geboorte, met mijn partner en moeder als grote steun en waarbij ik zelf mijn meisje op heb mogen vangen. In verband met het teveel aan bloed dat ik verloren was (fluxus), moest ik alsnog naar het ziekenhuis. Dat was behoorlijk heftig, maar ik kijk hier niet negatief op terug, sterker nog, HypnoBirthing heeft mij geleerd om de regie te (her)pakken. Door de regie te pakken  kon ik op mijn roze wolk blijven en was de rest bijzaak.  

Ik heb de geboorte als magisch ervaren en ik had dit niet gekund zonder deze cursus. Ik gun iedere moeder (en partner) deze prachtige ervaring!

Home copy: Over mij

'Wij hebben de HypnoBirthing cursus goed en fijn ervaren. Veel leermomenten voor nu tijdens de zwangerschap maar ook daarbuiten. Ik hoop dat je nog meer vrouwen de kracht mag geven die ik heb ervaren.'

- Jordy en Kim

Home copy: Recensies
Home copy: Instagram

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat hieronder een bericht achter en dan neem ik contact met je op.

Births And Beezzz

KVK 84094214

0646112392

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Home copy: Neem contact op
Home copy: Berichtenoverzicht
bottom of page